Користени возила
Повеќе
Сервис
Повеќе

Најактуелни возила

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

погледни модели

За нас

ЛИДЕР ВО ПРОДАЖБА МЕЃУ ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НА VOLKSWAGEN ГРУПАЦИЈАТА!

Centrum Co. е официјален застапник за возилата од програмата на Volkswagen, Volkswagen Комерцијални Возила, како и возилата од програмата на Skoda, Seat и Audi. На своите клиенти им нуди широка понуда на автомобили од најновата производна програма,користени возила, како и редовно пост-продажно следење на истите.

КОНТАКТИРАЈ НЕ

Продажба

044 / 351 - 811

Сервис

044 / 351 - 811

АВТО ПАТ ТЕТОВО – СКОПЈЕ,1200 РМ
INFO@CENTRUM.COM.MK

© 2018 Сите права задржани. Centrum Co.

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk